2020 bliver et fantastisk rejse år

Vi har i mange år talt om, at vi godt kunne have tænkt os at rejse ud i verden en længere periode med rygsæk og set verden, dengang vi var yngre og havde muligheden for det. Da vi mødte hinanden var Jacob lige blevet færdiguddannet og havde købt sin første lejlighed. Jeg stod i en periode af mit liv, hvor jeg havde et godt job, havde også købt lejlighed og havde en fantastisk hund, og alt dette gjorde denne drøm lidt svær at udføre i praksis.

En vinteraften i 2017 talte vi om hvor sjovt det kunne være at gøre noget ved drømmen, og vi vendte mange muligheder – jeg talte for Australien, New Zealand og de omkring liggende øer i Oceanien, mens Jacob gerne ville til Sydamerika, som han efter sin rejse til Brasilien i 2016 havde forelsket sig i. Jacob var også startet til spansk på aftenskole, og dermed tabte jeg kampen. Derfor er det besluttet at turen går til Sydamerika i 3-4 måneder i 2020.

Jeg vil dog tilføje at jeg siden vores beslutning om at vælge Sydamerika ikke har fortrudt dette nederlag, for hold op hvor er der mange spændene lande, oplevelser og seværdigheder i Sydamerika, som vi har planer om at opleve.

Når man tager en beslutning om at rejse så længe, er der mange ting man skal tænke over. Hvad gør vi fx med job, hvad gør vi med huset, udgifter og hvad er budgettet for sådan en rejse. Vi gik også i gang med at tale om hvilke lande vi gerne vil opleve. Alle lande i Sydamerika var oppe at vende, dog undtagen Venezuela som i øjeblikket er for farligt at besøge på grund af den alvorlige krise, som landet befinder sig i. Der er faktisk en del lande – specielt små lande, som vi ikke engang havde hørt om før. Efter et par ugers debat frem og tilbage om hvordan vi skal prioritere vores rejsedage, er den foreløbige plan at besøge (planen ligger dog ikke fast, da en masse afhænger af hvornår Antarktis-krydstogtet afgår, og hvilket land det afgår fra):

   Peru

   Ecuador og Galapagos

   Bolivia

   Chile og Påskeøerne

   Antarktis og Falklandsøerne

Nu går forberedelserne til 2020-rejsen for alvor i gang, og der skal spares nogle penge op. For vi vil ikke vil gå på kompromis med oplevelserne på denne tur. Generelt er vi nok blevet lidt mere ’magelige’ end tidligere, og dermed er vi glade for unikke oplevelser, lidt luksus og gode hoteller (dette kan i læse mere om under ’Unikke hoteller vi har boet på’).

Nu har I hørt lidt om vores 2020-plan, og vi håber I vil følge med i vores forberedelser og komme med gode råd i kommentarfeltet her på siden.

 

 

Bedøm dette indlæg

4 kommentarer

  1. Åh hvor lyder det eventyrligt. Jeg er grøn af misundelse, og glæder mig til at læse jeres rejseberetninger og se en masse smukke billeder fra steder jeg med sikkerhed aldrig selv kommer til at besøge 🙂

  2. Hej begge hvor lyder det bare super spændende. Glæder mig virkelig på jeres vegne at i skal på denne fantastiske rejse og ser frem til at høre mere om den. Cool med rejse blog

    1. Hej Linda, vi håber meget det bliver spændene og indholdet kan bruges til inspiration og en masse rejselyst. Og skriv endelig hvis I har brug for hjælp til at bestille en rejse. I kan med fordele bruge vores link, så falder dig også lidt af til siden, som kan bruges til yderlig udvikling 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *