Hvem er vi

Bag danesonvacation.dk gemmer sig to rejseglade fyre i midten af trediverne, der skriver om sine oplevelser i både Danmark og udlandet. Vi arbejder begge i den finansielle sektor, og i vores fritid rejser vi så meget som overhovedet muligt.

Foreløbigt har vi besøgt mere end 45 lande fordelt på 5 kontinenter. Du kan læse om vores tidligere rejser under ’destinationer’ her på siden, og der vil løbende komme flere lande til – dem kan du læse mere om under Planlagte rejsemål. Her på bloggen kan du derfor finde masser af tips, guides og inspiration til dine kommende rejser.

Vores rejsepræferencer


Mange rejseblogs handler om hvor billigt man kan rejse – det gør vores ikke! Vi har intet imod at rejse billigt – tværtimod – men vi går højere op i unikke hoteller med den rigtige placering og anderledes opleveler i særklasse. Vi har boet på tvivlsomme hostels med kakerlakker i Kina, små værelser i Paris og London, luksushotel i Abu Dhabi og i safaritelt på en tømmerflåde i Cambodja. Med andre ord tilpasser vi os landet, omgivelserne og pengepungen – det afhænger helt af hvilket land vi besøger og hvad vi skal opleve.

Vi rejser ofte udenfor sæson, og helst til lande som de fleste andre turister afholder sig fra at besøge. Vi sætter pris på autentiske oplevelser med så få turister som overhovedet muligt.

Formål med vores rejseblog

Mange mennesker vælger at booke en charterrejse eller bruge et rejseselskab til at arrangere rejsen, og det er der intet galt i – det kan for nogen være den helt rigtige løsning. Med vores rejseblog vil vi gerne bidrage til at give indblik i, hvor nemt det kan være selv at arrangere sin rejse – det giver mulighed for at tilpasse rejsen præcis til sine egne ønsker og ofte til billigere penge. Derfor vil du i slutningen af vores indlæg ofte opleve, at vi beskriver hvordan vi helt konkret arrangerede rejsen. Se mere under Hvordan vi planlægger vores rejser.

Indhold på bloggen

Alt indhold her på bloggen er vores eget – det gælder både tekst og billeder. Du vil dog kunne finde enkelte billeder som ikke er taget af os, primært under afsnittet ’kommende rejser’. Dette afsnit handler oftest om destinationer vi ikke tidligere har besøgt, og derfor har vi lånt billeder af disse destinationer for at give et bedre indtryk af vores kommende oplevelser.

Vi henviser i nogle tilfælde til forskellige hjemmesider med såkaldte ’affiliate links’. Det betyder at vi kan tjene et mindre beløb hvis du fx benytter et link til at bestille hoteller, flybilletter eller seværdigheder. Vi henviser kun med affiliate links når det giver mening i forhold til indholdet, og altid kun med hjemmesider vi selv har brugt og har gode erfaringer med. Der er ingen ulemper for dig ved at bestille via vores links, og det bliver aldrig dyrere for dig. 

Følg os

Du kan følge os på Facebook og Instagram under @danesonvacation. Her vil vi løbene dele indlæg om vores rejser, gode råd og anbefalinger til din næste unikke rejseoplevelse.