Lande vi har besøgt

Verdenskort over lande vi har været i

Hvornår du har besøgt og oplevet land, er altid til diskussion. Vi vælger at vi har været i et land, hvis vi har opholdt os der i mindst ét sammenhængende døgn, og vi samtidig har set nogle af landets seværdigheder og føler vi har fået et godt indtryk af befolkningen og kulturen. 

Hvad der tæller som et land er også ofte til debat, specielt i mange af verdens brandpunkter, fordi der ikke findes nogen bindende definition for hvad et land er. Vi har valgt at følge FN’s liste over anerkendte lande. Du kan se de 206 anerkendte lande og stater på FN’s liste her

Ovenstående valg betyder at der findes lande, som vi har været i, men som ikke er med på vores liste. Det gælder eksempelvis Laos (fordi vi kun opholdte os i landet i 12 timer) og Hong Kong (fordi staten ikke er anerkendt som selvstændig stat af FN).

Vi har nu besøgt 46 lande på FN’s liste over anerkendte lande i verden.

Oversigt (Opdateret oktober 2020)

Asien

Armenien, Azerbaijan, Cambodia, De Forenede Arabiske Emirater, Georgien, Indien, Israel, Jordan, Kina, Libanon, Malaysia, Myanmar, Qatar, Singapore, Thailand.

Afrika

Egypten, Kenya.

Europa

Belgien, Cypern, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Luxembourg, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig.

Nordamerika

Canada, USA (delstater: Arizona, Californien, Colorado, Maine, Massachusetts, Nevada, New Hampshire, Rhode Island, South Dakota, Utah, Washington, Wyoming).

Sydamerika

Brasilien.

Oceanien

Vi har stadig alle landene i Oceanien til gode!

Antarktis

Vi har endnu ikke rejst til Antarktis, men vi planlægger at besøge kontinentet i 2020. Det kan du læse mere om her.

Følg os

Du kan følge os på Facebook og Instagram under @danesonvacation. Her vil vi løbene dele indlæg om vores rejser, gode råd og anbefalinger til din næste unikke rejseoplevelse.