Planlagte rejsemål

Her kan du løbende følge med i vores kommende rejsemål. Hold dig ikke tilbage med at skrive til os, hvis du har gode tips til en af vores kommende destinationer. Seneste opdaterede 25.10.2019

Dubai og Abu Dhabi – De Forenede Arabiske Emirater (December 2019)

Tilbage i april var vi en tur i Abu Dhabi, og havde en helt fantastisk tur, hvor vi så en stor del af byens nye attraktioner og samtidig fik slappet af – og hold op vi elskede det. Vi har været i De forenede Arabiske Emirater over fem gange, men forsat ikke træt af  landet.

Så da vi fandt ud af at Norwegian i vinter halvåret flyver direkte til Dubai og til en samlet pris på under 2000 kr., så sprang vi til. Vi skal derfor endnu en tur til Dubai og Abu Dhabi. Forskellen den her gang er dog, at vi skal have svigerfar med. Arne har aldrig været i landet, og kun hørt om vores rejser til landet og set en masse billeder. Nu det vores tur til at vise ham landet i virkeligheden og ikke kun på billeder.

Foto: Sheikh Zayed Moskeen

Rejsens mål er at få slappet rigtig meget af, så vi har også fået book os ind på to fantastisk hoteller – nemlig Al Seef Heritage (Reklamelink) i den gamle del af Dubai, hvor vi har tre nætter og fem nætter på The Ritz-Carlton Abu Dhabi (Reklamelink). Og hvis I ikke har gættet det, så ja, vi har en forkærlighed for The Ritz-Carlton.

Glæder os til at tage jer med til Dubai og Abu Dhabi og vise hvordan man kan bruge landet til både kultur, god mad og afslapning. I kan læse om vores tidlige tur til Abu Dhabi her.

Og hvis I selv overvejer en tur til Dubai/Abu Dhabi, så skriv endelig til os. Hjælper meget gerne med at lave en rejse til jer og finde det rigtig hotel. Tror I bliver overraskede over hvor billigt vi ofte gør det, når vi tager til De Forenede Arabiske Emirater.

USA (April 2020)

USA er et land vi har besøgt mange gange, og når vi tager afsted denne gang, så runder vi faktisk 36% af alle staterne i USA. Vores mål er forsat at besøge alle stater i USA.

Ruten vi skal på, kan I se på nedenstående billede og vi glæder os utrolig meget. For selv om vi har været i USA mange gange, har vi ikke været i den stat/by som allerflest dansker har besøgt – nemlig New York.

Foto: Google Maps – Vores rute i USA, på vores road trip til April 2020

Vores rute er valgt ud fra vi gerne ville have en blanding af storby, kultur, natur og unikke oplevelser, men også ud fra vi kun havde lidt over 2 uger til rådighed.

Glæder os til at tage jer med på endnu en road trip til USA, hvor vi f.eks. skal besøge World trade center Memorial, Det hvide hus, bo i en ny glamping lejre i Great Smoky Mountain National Park, udforske “The Vanderbilts” tidligere hus i byen Asheville og hvis vi heldig på rundvisning i Walking Dead studierne i Atlanta.

Følg os på Instagram og Facebook

Vi vil løbende dele vores rejsebilleder og oplevelser på Instagram og Facebook – så følg os.

De bedste rejsehilsner

Danesonvacation