Planlagte rejsemål

Her kan du løbende følge med i vores kommende rejsemål. Hold dig ikke tilbage med at skrive til os, hvis du har gode tips til en af vores kommende destinationer. Seneste opdaterede 21.10.2018

Indien (Januar 2019)

For fem år siden var vi første gang i Indien. Vi blev hurtigt forelsket i landet, som er fyldt med kaos, farver, dufte, templer, hellige køer og unikke naturoplevelser. Vi fik fantastisk mad (og dårlig mave). Vi så tigere to gange, da vi besøgte Ranthambore National Park. Vi boede på femstjernede hoteller og havde vores egen chauffør til ingen penge. Vi besøgte Taj Mahal. Vi brugte 14 dage i Nordindien og Amritsar sammen med vores to veninder, som også var med på turen.

For et par måneder siden skrev vi ud til vores to veninder, om de var friske på en Indien tur version 2 – og det var de heldigvis. Vi gik derfor i gang med at finde ruten, hotellerne og de bedste flytider.

Krydderier i indien (Billedet er lånt)

Turen er nu en realitet, og vi tager afsted i januar. Denne gang skal vi til Sydindien, og vil starte vores ferie i Chennai og slutte i Cochin. Vi har hyret en ny chauffør der skal følge os på hele turen, fundet gode flytider med Air India som flyver direkte fra København til New Delhi, og hotellerne er ved at blive udvalgt.

Vi ser frem til januar, hvor du kan følge os på rejsen, og vi vil som altid lave løbene opdateringer på vores Facebook-side og lægge billeder på Instagram – så husk endelig at følge os der.

De Forenede Arabiske Emirater (april 2019)

Vi har været i De Forenede Arabiske Emirater fire gange, og nu tager vi snart dertil femte gang. Vi elsker arkitekturen, serviceniveauet, og maden som findes i landet, som er blevet vores “charter” destination.

Denne gang har vi flere formål med rejsen. For det første skal vi slappe af og ligge ved poolen. Vi har fundet et fantastisk tilbud på  Emirates Palace hotellet, og skal derfor bo der i syv dage. Samtidig skal vi ud og se det nye Louvre Museum som er åbnet i Abu Dhabi, der blandt andet udstiller verdens dyreste kunstmaleri, som blev solgt i 2017 til en saudiarabisk prins

Abu Dhabi
Moske i Abu Dhabi (Selv taget billedet i 2017)

Jeg går også efter at få overbevist Jacob om, at vi skal besøge den nye forlystelsespark ‘Warner Bros World’ og til en rundvisning på formel 1 banen i Abu Dhabi.

Vi ser frem til en rejse med slapning ved poolen og stranden, kunst i verdensklasse, femstjernede madoplevelser og måske – hvis jeg er heldig – en tur i en hurtig rutschebane. Er du klar på en tur til mellemøsten, for det er vi!

 

Du kan læse meget mere om vores anbefalinger i Abu Dhabi, som vi tidligere har skrevet om her.

Følg os på Instagram og Facebook

Vi vil løbende dele vores rejsebilleder og oplevelser på Instagram og Facebook – så følg os.

De bedste rejsehilsner

Danes on vacation