Planlagte rejsemål

Her kan du løbende følge med i vores kommende rejsemål. Hold dig ikke tilbage med at skrive til os, hvis du har gode tips til en af vores kommende destinationer. Seneste opdaterede 07.08.2019

Athen – Grækenland (September 2019)

Grækenland har vi været før tilbage i 2011, hvor vi for første gang og eneste gang tog på en charterferie til Kos. Det var gode og dårlig ting for den charterferie, men også en oplevelse vi ikke har forsøgt igen, fordi den ikke tiltalte os.

Nu har vi besluttede os, at vi tager en tur til Athen for at se Akropolis, spise feta og få en stor indsigt i Grækenlands historie, som har haft stor betydning for verdens historie.

Hvis I har gode råd til Athen eller gode restauranter I har prøvet i byen, så skriv endelig en kommentar.

Beirut – Libanon (Oktober 2019)

Mellemøsten er et området af verden vi har en stor kærlighed til. Faktisk lidt sjovt, når vores kærlighed til hinanden ikke er lovlig i en stor del af de lande. Men det vi heldigvis altid oplever, er en stor gæstfrihed, fantastisk mad og en kultur som er utrolig spændene.

Beirut bliver vores opholdssted for en 8-dages rejse rundt i Libanon, hvor vi har planer om at opleve den historiske by Byblos, se grotterne ved Jeita og vandre rundt i Qadisha Valley.

Mange forbinder Libanon med et krigshærget land, men landets borgerkrig sluttede tilbage i starten af 1990’erne. Beirut bliver kaldt Mellemøstens Paris. Det glæder vi os til at opleve. Når det er sagt, er noget af det vi glæder os mest til MADEN. Libanesisk mad er fantastisk. Vi skal spise Fattoush, Tabouleh, falafel, Humus mv. hele ugen og nam nam siger vi bare.

Så glæd jer til at følge med på vores sommerferie til Libanon.

I kan læse mere om vores tidligere rejser i Mellemøsten her.

Dubai og Abu Dhabi – De Forenede Arabiske Emirater (December 2019)

Tilbage i april var vi en tur i Abu Dhabi, og havde en helt fantastisk tur, hvor vi så en stor del af byens nye attraktioner og samtidig fik slappet af – og hold op vi elskede det. Vi har været i De forenede Arabiske Emirater over fem gange, men forsat ikke træt af  landet.

Så da vi fandt ud af at Norwegian i vinter halvåret flyver direkte til Dubai og til en samlet pris på under 2000 kr., så sprang vi til. Vi skal derfor endnu en tur til Dubai og Abu Dhabi. Forskellen den her gang er dog, at vi skal have svigerfar med. Arne har aldrig været i landet, og kun hørt om vores rejser til landet og set en masse billeder. Nu det vores tur til at vise ham landet i virkeligheden og ikke kun på billeder.

Foto: Sheikh Zayed Moskeen

Rejsens mål er at få slappet rigtig meget af, så vi har også fået book os ind på to fantastisk hoteller – nemlig The Ritz-Carlton Dubai Beach, hvor vi har tre nætter og fem nætter på The Ritz-Carlton Abu Dhabi. Og hvis I ikke har gættet det, så ja, vi har en forkærlighed for The Ritz-Carlton.

Glæder os til at tage jer med til Dubai og Abu Dhabi og vise hvordan man kan bruge landet til både kultur, god mad og afslapning. I kan læse om vores tidlige tur til Abu Dhabi her.

Og hvis I selv overvejer en tur til Dubai/Abu Dhabi, så skriv endelig til os. Hjælper meget gerne med at lave en rejse til jer og finde det rigtig hotel. Tror I bliver overraskede over hvor billigt vi ofte gør det, når vi tager til De Forenede Arabiske Emirater.

Følg os på Instagram og Facebook

Vi vil løbende dele vores rejsebilleder og oplevelser på Instagram og Facebook – så følg os.

De bedste rejsehilsner

Danesonvacation