Planlagte rejsemål

Her kan du løbende følge med i vores kommende rejsemål. Hold dig ikke tilbage med at skrive til os, hvis du har gode tips til en af vores kommende destinationer. Seneste opdaterede 17.03.2019

Wien – Østrig (april 2019)

Livet tager nogen gange en uventede drejning. For Dennis betød det et nyt job. I tænker sikkert hurtigt, hvorfor har det noget med en rejse til Wien at gøre?. Det skyldes at Dennis tager en weekend tur med sit arbejde til Wien i starten af april.

Som altid fik jeg hurtigt sat mit præ på turen, og vi har derfor fået bord på “Das Loft” som er en Michelin-restaurant med udsigt udover hele Wien.

Der er ikke planlagt så mange seværdigheder endnu, men går kraftigt efter at vi skal se Schonbrunn-slottet, spise lækre kager på en fortovs cafe og måske en tur tilbage i historien, med en rundvisning om 2.verdenskrig i Wien.

Solnedgang over Wien

Så glæd jer til at følge mig på en anderledes tur til Wien, hvor Jacob desværre bliver derhjemme. Men som I kan se nedeunder, så tager vi til Abu Dhabi ugen efter – jubiii.

De Forenede Arabiske Emirater (april 2019)

Vi har været i De Forenede Arabiske Emirater fire gange, og nu tager vi snart dertil femte gang. Vi elsker arkitekturen, serviceniveauet, og maden som findes i landet, som er blevet vores “charter” destination.

Denne gang har vi flere formål med rejsen. For det første skal vi slappe af og ligge ved poolen. Vi har fundet et fantastisk tilbud på  Emirates Palace hotellet, og skal derfor bo der i syv dage. Samtidig skal vi ud og se det nye Louvre Museum som er åbnet i Abu Dhabi, der blandt andet udstiller verdens dyreste kunstmaleri, som blev solgt i 2017 til en saudiarabisk prins

Abu Dhabi
Moske i Abu Dhabi (Selv taget billedet i 2017)

Jeg går også efter at få overbevist Jacob om, at vi skal besøge den nye forlystelsespark ‘Warner Bros World’ og til en rundvisning på formel 1 banen i Abu Dhabi.

Vi ser frem til en rejse med slapning ved poolen og stranden, kunst i verdensklasse, femstjernede madoplevelser og måske – hvis jeg er heldig – en tur i en hurtig rutschebane. Er du klar på en tur til mellemøsten, for det er vi!
Du kan læse meget mere om vores anbefalinger i Abu Dhabi, som vi tidligere har skrevet om her.

Budapest – Ungarn (juni 2019)

Vi har i mange år gerne ville til Budapest. Arkitekturen, maden og seværdighederne skulle være helt fantastisk. Hvem vil sige nej til en Ungarsk gullasch – ikke os.

Budapest har en hel del lækre spisesteder og Michelin-guiden er også kommet til byen. Vi har derfor bestilt bord på lidt forskellige Michelin-restauranter, da det koster en brøkdel i forhold til mange andre Michelin oplevelser i andre lande.

Budapest er også kendt for deres forskellige termiske bade og bliver ofte kaldt “the city of spas”. Deres parlament ligner et gotisk masterpiece og ligger lige ved floden. Og arkitekturen i byen skulle være helt fantastisk, så den skal vi nyde imens vi går rundt i byen.

Parlament Budapest

Vi glæder os meget, og specielt også fordi vi valgte at bruge en del af vores reward point fra hotels.com, og har booket os ind på Ritz Carlton.

Så vi glæder os til at bo på Ritz Carlton, spise fantastisk mad på forskellige Michelin-restauranter og ikke mindst opleve byens arkitektur.

Så glæd jer til at følge vores tur til Budapest i juni.

Følg os på Instagram og Facebook

Vi vil løbende dele vores rejsebilleder og oplevelser på Instagram og Facebook – så følg os.

De bedste rejsehilsner

Danes on vacation