Planlagte rejsemål

Her kan du løbende følge med i vores kommende rejsemål. Hold dig ikke tilbage med at skrive til os, hvis du har gode tips til en af vores kommende destinationer. Seneste opdaterede 26.05.2020

Danmark – Sønderjylland

Der ingen tvivl om, at rejsen til Sønderjylland ikke var planlagt og blev faktisk en spontan tur vi bestilt i weekenden. Vores tur skulle rigtig være gået til Færøerne, men da man skal 14 dage i karantæne og SAS alligevel ikke flyver dertil, blev den plan ødelagt. Det faktisk den tredje rejse vi har måtte aflyse i år pga. Covid-19.

Men intet er så dårligt, at der ikke kommer noget godt ud af det. Vi får nemlig set en stor del af Danmark. I påsken tog vi til Nordjylland og oplevede en masse fantastisk natur, som vi virkelig nød. I kan læse om vores tur her. Og denne gang tager vi til Sønderjylland.

Foto: Google Maps – Vores rute i Sønderjylland

Vores mål med rejsen er at se en masse smuk natur, flere forskellige danske slotte og bo på to nye badehoteller. Så glæd jer meget, for vi tager afsted i weekend. I kan på vores Facebook-side følge med, hvor vi dagligt vil lave opdateringer fra dagen, så I kan se billeder og få en lille historie fra dagen.

Vi glæder os i hvert fald meget.

Følg os på Instagram og Facebook

Vi vil løbende dele vores rejsebilleder og oplevelser på Instagram og Facebook – så følg os.

De bedste rejsehilsner

Danesonvacation