Planlagte rejsemål

Her kan du løbende følge med i vores kommende rejsemål. Hold dig ikke tilbage med at skrive til os, hvis du har gode tips til en af vores kommende destinationer. Seneste opdaterede 17.05.2019

Budapest – Ungarn (juni 2019)

Vi har i mange år gerne ville til Budapest. Arkitekturen, maden og seværdighederne skulle være helt fantastisk. Hvem vil sige nej til en Ungarsk gullasch – ikke os.

Budapest har en hel del lækre spisesteder og Michelin-guiden er også kommet til byen. Vi har derfor bestilt bord på lidt forskellige Michelin-restauranter, da det koster en brøkdel i forhold til mange andre Michelin oplevelser i andre lande.

Budapest er også kendt for deres forskellige termiske bade og bliver ofte kaldt “the city of spas”. Deres parlament ligner et gotisk masterpiece og ligger lige ved floden. Og arkitekturen i byen skulle være helt fantastisk, så den skal vi nyde imens vi går rundt i byen.


Parlament Budapest

Vi glæder os meget, og specielt også fordi vi valgte at bruge en del af vores reward point fra hotels.com, og har booket os ind på Ritz Carlton.

Så vi glæder os til at bo på Ritz Carlton, spise fantastisk mad på forskellige Michelin-restauranter og ikke mindst opleve byens arkitektur.

Så glæd jer til at følge vores tur til Budapest i juni.

Athen – Grækenland (September 2019)

Grækenland har vi været før tilbage i 2011, hvor vi for første gang og eneste gang tog på en charterferie til Kos. Det var gode og dårlig ting for den charterferie, men også en oplevelse vi ikke har forsøgt igen, fordi den ikke tiltalte os.

Nu har vi besluttede os, at vi tager en tur til Athen for at se Akropolis, spise feta og få en stor indsigt i Grækenlands historie, som har haft stor betydning for verdens historie.

Hvis I har gode råd til Athen eller gode restauranter I har prøvet i byen, så skriv endelig en kommentar.

Beirut – Libanon (Oktober 2019)

Mellemøsten er et området af verden vi har en stor kærlighed til. Faktisk lidt sjovt, når vores kærlighed til hinanden ikke er lovlig i en stor del af de lande. Men det vi heldigvis altid oplever, er en stor gæstfrihed, fantastisk mad og en kultur som er utrolig spændene.

Beirut bliver vores opholdssted for en 8-dages rejse rundt i Libanon, hvor vi har planer om at opleve den historiske by Byblos, se grotterne ved Jeita og vandre rundt i Qadisha Valley.

Mange forbinder Libanon med et krigshærget land, men landets borgerkrig sluttede tilbage i starten af 1990’erne. Beirut bliver kaldt Mellemøstens Paris. Det glæder vi os til at opleve. Når det er sagt, er noget af det vi glæder os mest til MADEN. Libanesisk mad er fantastisk. Vi skal spise Fattoush, Tabouleh, falafel, Humus mv. hele ugen og nam nam siger vi bare.

Så glæd jer til at følge med på vores sommerferie til Libanon.

I kan læse mere om vores tidligere rejser i Mellemøsten her.

Følg os på Instagram og Facebook

Vi vil løbende dele vores rejsebilleder og oplevelser på Instagram og Facebook – så følg os.

De bedste rejsehilsner

Danesonvacation