Planlagte rejsemål

Her kan du løbende følge med i vores kommende rejsemål. Hold dig ikke tilbage med at skrive til os, hvis du har gode tips til en af vores kommende destinationer. Seneste opdaterede 26.01.2020

Tyskland – Berlin (Marts 2020)

Hvor tit bliver man inviteret til fødselsdag i Berlin – ikke særlig tit, men det er tilfældet for os, og vi tager afsted i Marts.

Berlin er en by vi begge har besøgt flere gange. Både hver for sig og sammen. Vi har f.eks. holdt nytår i Berlin.

Men Berlin er og bliver en by vi elsker. Nemt og billigt at komme til, og nemt og billigt at opholde sig i. Berliner er gode til at udtrykke sig og man kan møde mange sjove, interessante og spændende typer i byen og nattelivet. Byen emmer også af historie, og vi vil forsøge at se en stor del af byen, samtidig med vi vil fejre vores venindes fødselsdag sammen med en masse andre gode venner.

USA (April 2020)

USA er et land vi har besøgt mange gange, og når vi tager afsted denne gang, så runder vi faktisk 36% af alle staterne i USA. Vores mål er forsat at besøge alle stater i USA.

Ruten vi skal på, kan I se på nedenstående billede og vi glæder os utrolig meget. For selv om vi har været i USA mange gange, har vi ikke været i den stat/by som allerflest dansker har besøgt – nemlig New York.

Foto: Google Maps – Vores rute i USA, på vores road trip til April 2020

Vores rute er valgt ud fra vi gerne ville have en blanding af storby, kultur, natur og unikke oplevelser, men også ud fra vi kun havde lidt over 2 uger til rådighed.

Glæder os til at tage jer med på endnu en road trip til USA, hvor vi f.eks. skal besøge World trade center Memorial, Det hvide hus, bo i en ny glamping lejre i Great Smoky Mountain National Park, udforske “The Vanderbilts” tidligere hus i byen Asheville og hvis vi heldig på rundvisning i Walking Dead studierne i Atlanta.

Færøerne (Juni 2020)

Færøerne har vi talt rigtig meget om og flere gange været tæt på at bestille. Men nu det sket. Vi fik nemlig brugt vores optjente point ved SAS og fandt flybilletter til kun 370 kr. tur/retur med bagage (Fordi vi brugte point, som vi har optjent ved at flyve med SAS og deres samarbejdspartner).

Vi fandt dog hurtig ud af, at det ikke blev en billig tur som vi havde håbet på, da alt er ret dyrt derovre. Vi har lejet en lille bil, book fire nætter på hotel i Torshavn og to nætter i en AirBnB hytte midt ude i ingenting med vandfald i baghaven.

Dagene skal bruges på at vandre, spotte en masse flotte fugle og nyde vinden i håret. Så glæd jer til at komme en uge med til Færøerne, hvor naturen vil være i fokus.

Følg os på Instagram og Facebook

Vi vil løbende dele vores rejsebilleder og oplevelser på Instagram og Facebook – så følg os.

De bedste rejsehilsner

Danesonvacation