The View – I seng med John Wayne

Monument Valley

Forstil jer at vågne op, tag en kop kaffe og sætte jer på jeres balkon. Der sidder I så og kigger ud på en udsigt som minder om en cowboy og indianer film. Sådan følte vi det da vi boede på The View hotel ved Monument Valley.

Monument Valley
Monument Valley fra vores altan

Monument Valley er en dal, men ikke en af de traditionale dale, for her er flere kæmpe rødlige fritstående klipper spredt udover et kæmpe område. Området har ændret sig over flere hundrede tusind år, hvis ikke millioner, hvor det er blevet påvirket af vind, vand og vejr. Dalen ligger i et indianerreservat som også styrer og ejer Monument Valley.

Grunden til man føler man er med i en cowboy og indianer film skyldes, at det er du. For der er optaget mange film i parken og de mest kendte er instrueret af John Ford og havde John Wayne med i en del af dem.

Monument Valley
Monument Valley

Ankomst og værelset

The view ligger inden i selve Monument Valley, og man skal derfor købe sig adgang til parken, for at kunne bo på hotellet. Vi får købt vores billet og kører direkte op til hotellet. Hotellet skygger for udsigten, og vi får en god fornemmelse, men først da vi har parkeret og går ind mod receptionen får vi set udsigten og bliver blown away med det samme. Vi går begge i stå og hører ikke receptionistens goddag.

Monument Valley
Monument Valley

Efter receptionisten får kontakt til os, får vi vores værelse. Vi har bestilt et værelse med balkon og udsigt over dalen. Vi havde ikke de store forventninger til værelset, da vi havde booket opholdet for udsigten, og tænkte deres standard sikkert er lidt lavt, fordi de havde denne unikke placering. Her tog vi fejl, for værelset var rigtigt fint, i god stand og havde alt hvad et moderne hotel skal have.

The View Hotel
Værelse på The View Hotel

Efter vi havde stillet vores bagage går vi mod vores balkon og bliver endnu engang ret stille og får lyst til at nive sig lidt i armen, for at være sikker på, at man er vågen. Udsigten er helt fabelagtig og allerede her ved vi at vi får en fantastisk nat her.

Monument Valley
Udsigt fra vores altan indenfor værelset

Indiansk middag og John Wayne film på udendørs lærred

The view har en restaurant som efter kl. 18, kun tager mod gæster der bor på hotellet. Vi ankommer til restuaranten og får et bord, desværre ikke med direkte udsigt. Restauranten er indrettet relativ sparsomt, så her er det endnu engang udsigten der gør det til en unik oplevelse. Solen er stille på vej ned og skumringens røde skær er begyndt at kunne ses i baggrunden.

Monument Valley
Solnedgang over Monument Valley fra The View Hotel

Vi vælger at gå all in – vi er jo på et indiansk reservat og vi bestiller derfor forskellige indianske retter. Her må vi dog erkende ret hurtigt, at de er blevet lidt smittede af amerikanernes kærlighed for friture og mangel på krydderier. Middagen er derfor ikke en større kulinarisk oplevelse. Det kan spises og vi kan nu tilføje indiansk mad til vores liste af madoplevelser.

Mad på The View
Mad på The View Hotel

Efter vi har spist går vi ud og nyder udsigten og den sidste del af solnedgangen. På vej tilbage mod værelset, ser vi en ansat er ved at gøre en projektor klar. Der sidder et par mennesker klar på et par stole. Vi spørger hvad der skal ske. Vi får fortalt at de idag vil vise en John Wayne film, som er optaget i Monument Valley. Mere præcis filmen The searchers.

The View
The Searchers vises på The View Hotel

Vi havde aftalt vi ville tidlig i seng, da vi var trætte og ville tidlig op og se solopgangen samt udforske Monument Valley. Men her kiggede vi hurtigt på hinanden og blev enige – hvor tit kan man sidde i Monument Valley og se en John Wayne film som ingen af os havde set i forvejen. Ikke hver dag, så vi sætter os til rette, henter noget vand og lidt chokolade, for nu skal vi F….. se en cowboy og indianer film i Monument Valley, optaget i Monument. Oplevelsen blev en af de bedste vi havde på hele vores tur og vi kunne gå trætte i seng med en dag fyld af oplevelser, en unik udsigt og et hotel der viste sig at være langt bedre end ventet.

The View Hotel
Film under åben himmel

Vil vi komme igen?

Uden tvivl ja. Vi har boede mange fantastisk steder i verden. Men vi må bare erkende at The View i Monument Valley har en unik udsigt som gør en ret ydmyg over den mulighed man lige har for at bo på sådan et hotel.

Hotellet i sig selv er ikke en oplevelse. Det er et meget standard hotel i god standard, som leverer fornuftigt mad, uden at det bliver mindeværdig. Der er wifi, et lille træningscenter og ismaskine som man kan forvente af et amerikansk hotel. Hotellet er dog en dyr fornøjelse. Vi betalt over 2200 kr. for en nat, og det var udenfor sæson. Så man betaler også for beliggenheden. Men når man ser udsigten og samtidig kan se en cowboy og indianer film på et udendørs lærred med en film der optaget lige nede foran en, så har man fundet et unik hotel, som var alle pengene værd.

The View Hotel
The View Hotel

Hvordan vi bookede opholdet

Vi booket hotellet via deres egen hjemmeside, som du kan finde her.

Man skal betale indgang til Monument Valley, som ikke er med i prisen for hotelværelset. Man kan heller ikke bruge årskort til de amerikanske national parker, som man normalt kan bruge i de fleste parker i USA.

Hvis I ønsker at læse mere om forskellige unikke hoteller vi har boet på, kan I finde dem her.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *